Sacensību video

Skatīt visus video
Venden

Statistika

eXTReMe Tracker

Ziņas

2022. gada Baltijas Čempionāts Elitē. Tallina.

2022. gada Baltijas Čempionāts Elitē. Tallina.
25.07.2022
Veiksmīgi aizvadītas panākumiem bagātās, Talinā notikušās, Baltijā svarīgākās sacensības - Baltijas Čempionāta sacensības, kurās piedalījās labākie Igaunijas, Latvijas un Lietuvas, kā arī Somijas triatlonisti.
 
Sportisti sacentās par Baltijas čempiona titulu supersprinta distancē, 375m peldēšana + 10km riteņbraukšana + 2,5 km skriešana.
Spēcīgu sniegumu parādīja mūsu Latvijā vadošie triatlonisti Artūrs Liepa un Artjoms Gajevskis, kuri, respektīvi, abi finišēja labāko Baltijas valstu trijniekā. Artūrs ar solo izpildījumu, pārliecinoši uzrādīja spēcīgāko un ātrāko laiku distancē, un kāpa uz augstākā pjedestāla, neatstājot nekādas cerības pārējiem.
Savukārt, Artjoms sīvā cīņā no starta līdz finišam, parādīja savu cīņas sparu, kurā cīnījās par 2. līdz 4.vietas pozīcijām ar Igaunijas un Somijas sportistiem, un sprinta finišā spēja izraut augsto trešo vietu, noturot pārsvaru pār Somijas pārstāvi.
 
Elitē sievietēm nedaudz pietrūka līdz medaļām, Baiba Medne palika tieši aiz labāko trijnieka, zaudējot tikai nieka 4 sekundes trešās vietas ieguvējai, un Kristiāna Maskava finišēja 10. vietā.
 
Baltijas čempionāta rezultātus var aplūkot: ŠEIT.
 
Blakus Baltijas Čempionātam norisinājās Talinas atklātās sacensībās, kurās piedalījas mūsu jaunie un gados vecākie triatlonisti.
Izcelt var Miku Meijeru un Beāti Jansoni, kuri kāpa uz pjedestāla kopvērtējumā.
 
Talinas atklāto sacensību rezultāti pieejami: ŠEIT.
 
Apsveicam sportistus un gatavojamies jau nākāmajām lielajām sacensībām, te pat Rīgā, Rīgas Triatlonam!
 

Komentāri

Komentēt var tikai reģistrēti lietotāji

Atbalstītāji

Radisson Blu DaugavaLOKWellmanLabās balvasDPDRīgas BrīvostaLSFPMILZUSTEINELBTAastarteCharlot